1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kafa Kafaya Çarpışan Araçlarda 2 Kişi Yaralandı

Kafa Kafaya Çarpışan Araçlarda 2 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Dün gece saat 01.30 sularında Gümbet Değirmenler mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Bodrum’dan Gümbet istikametine gitmekte olan 48 ACV 627 plakalı araç ile, Gümbet’ten Bodrum istikametine seyir halinde olan 48 AFG 239 plakalı araçlar kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile araçlardan biri yola savrulurken diğer araç kaldırıma çarparak durabildi. kazayı görenler 112 sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri geldi. Kazada yaralanan yolcu ve sürücülerden 2’si hastaneye sevk edilirken diğer sürücü ve yolcular kendi istekleri ile hastaneye gitmek istemediklerini beyan etti. Kaza sebebi ile yol kısa süreli tek şerit halinde ilerlerken gelen çekicilerin araçları kaza yerinden alması ile birlikte yol trafiğe tekrar açıldı. Her iki araçta maddi hasar oluşurken araçlar kullanılamaz hale geldi. Emniyet güçlerinin kaza ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kafa Kafaya Çarpışan Araçlarda 2 Kişi Yaralandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler