Nevruz Kutlamalarında Slogan Atan 8 Kişi Daha Gözaltına Alındı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum’da nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK propagandası yapıp slogan atan 8 kişi daha gözaltına alındı.

Bodrum, Yalıkavak mahallesinde yapılan nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK propagandası yaptığı belirlenen 8 şüpheli daha yapılan  polis operasyonuyla gözaltına alındı.  Yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheli ilk ifadeleri alınmak üzere emniyete getirildi. Şüphelilerin Emniyette ifadelerinin alınmasının ardından sağlık kontrolleri yapılarak, Bodrum adliyesinde hakim karşısına çıkarıldılar.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 20 Mart’ta Bodrum’da nevruz kutlamalarında terör örgütü propagandası yapan ve PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atan kişilerin tespiti için çalışma yürütmüş, Bu kapsamda 5 Nisan tarihinde Bodrum’da yapılan eş zamanlı baskınlarda 6 şüpheli gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken olayla ilgili 7 şüpheli daha gözaltına alınmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nevruz Kutlamalarında Slogan Atan 8 Kişi Daha Gözaltına Alındı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!