1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Polis Haftası Bodrum’da Çeşitli  Etkinliklerle Kutlandı

Polis Haftası Bodrum’da Çeşitli  Etkinliklerle Kutlandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Türk polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’nci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı. Polis haftası sebebi ile hafta içinde Bodrum Sağlık ve Engelliler vakfında düzenlenen bir etkinliğe katılan Emniyet Teşkilatı mensupları günü anlam ve önemini anlatan etkinlikte vakıf öğrencileri ile birlikte ürünler yaptı.

Etkinlikler çerçevesinde dün İlçe Garnizon Komutanlığı’nda şehit aileleri ile Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Belediye Başkanı Ahmet Aras, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, daire amirleri ve ilçe emniyet personelinin katılımıyla bir iftar programı düzenlendi. Programda, Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı dua etti.

Polis Haftası kapsamında Bu Sabah Belediye Meydanı’nda bir tören düzenlendi. Törene, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tolga Yamalı, gaziler, daire amirleri, polisler ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulması ve Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmasında; “Kurulduğu günden itibaren ülkemizin huzur ve güvenliği için olağanüstü gayret sarf eden, devletin bekası, kamu düzeninin tesisi, halkın can mal emniyetinin temini için fedakarca çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın177. kuruluş yıl dönümünde polisimizin haklı gurur ve heyecanını bir kez daha paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emniyet teşkilatımız hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan ve mesai mevhumu gözetmeden uhdesine aldığı bu kutsal ve önemli görevi ifa ederken vatan sevgisiyle mümeyyiz, duyarlı ve vatandaş merkezli hizmet anlayışı ile toplumun, beklenti, ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak görevini yerine getirmektedir.” dedi.

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ise polislerin Türk milletinin nazar boncuğu olduğunu ifade ederek; “Şanlı Türk Polis Teşkilatı, 177 yıllık tecrübesini, bilgi ve beceri birikimini gelişen teknoloji ile görevini fedakarca, büyük bir sorumluluk içerisinde tüm yurdumuzda yürütmeye devam etmektedir. İlçemizin huzuru ve güvenliği açısından polis ve vatandaş işbirliği çok önem arz ediyor. Türk Polis Teşkilatı, halkımızın gözünde saygın yerini koruyor ve yüceltiyor.” dedi.

Düzenlenen Törenin ardından Bodrum’da görev yapan Polisler kortej gerçekleştirdi.

Öğleden sonra Yalıkavak Emniyet Müdürlüğü Binasında açılan Lerzan Gökçe’nin 30 resimlik sergisi ziyaret edildi. Ziyarete Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan görevli komiserler katıldı. Resim sergisinde bulunan eserler hakkında bilgiler alan ziyaretçiler daha sonra Yalıkavak’ta bulunan öğrenciler ile beraber el boyama resim yaptılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Polis Haftası Bodrum’da Çeşitli  Etkinliklerle Kutlandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!