1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Yakaköy Yangını ile İlgili 3 Şüpheli Gözaltına Alınd

Yakaköy Yangını ile İlgili 3 Şüpheli Gözaltına Alınd

featured

BODRUM SICAK HABER – Yakaköy Mahallesi Çilek Caddesi mevkiinde, Pazar günü saat 05.00 sıralarında ormanlık ve makilik alanda çıkan ve 2,5 hektarlık alanın kül olmasına sebep olan yangını çıkardıkları iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Görgü tanıklarının yangın bölgesinde aracı görüp plakasını yetkililere vermesi üzerine şüpheli araç içinde bulundukları belirlenerek gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs bugün Bodrum Adliyesinde ifade verdi.

Yangın bölgesinde 48 t 72 xx plakalı araç içinde görülen Ö.Ö, Y.T ve S.D isimli şüpheli şahıslar, bugün çıkarıldıkları mahkemede verdikleri ifadelerinde; yangından hemen önce bölgede alkol aldıklarını, ve ihtiyaçlarını gidermek için araçtan indiklerini söyledi. Aynı bölgede kendilerine ait arsasına gitmek için yola çıktıklarını belirten şahısların adliyedeki işlemleri devam ediyor. Şüpheli şahısları elleri kelepçeli gören aile yakınları ise adliyede baygınlık geçirdi. Şüpheli şahıslardan biri görüntü almaya çalışan basın mensuplarına hakaret ederken aileleri de tepki göstererek basın mensuplarının çekim yapmalarını engellemeye çalıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yakaköy Yangını ile İlgili 3 Şüpheli Gözaltına Alınd
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!