48 CUP MUĞLA Şampiyonu ORTAKENT

featured

BODRUM SICAK HABER – 48 Cup Minikler Şenliği Futbol Turnuvası Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Muğlaspor Kulübünün katkılarıyla 12-13 ve 14 Nisan 2022 tarihleri arasında yoğun bir katılımla Menteşe Ortaköy Kemal Dirikan Tesisleri’nde gerçekleşti.

48 Cup U12 Futbol Turnuvası’na Bodrumspor, Fethiyespor, Muğlaspor, Aydın Büyükşehir Belediyespor, Yatağan Sportif, Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü, Köyceğiz 48 SK, Menteşe Belediyespor, Düğerek Güneşspor, Saburhanespor, Yerkesikspor, Bayırspor, Muğla Gençlikspor, Dalaman Esnafspor, Datça 1923, Didimgücü  ve Dörtyıldızspor futbol takımları katıldı. 4 takımdan oluşan 5 grubun 1. ve 2. leri bir üst tura yükseldi. Yarı finalde Datça 1923 spor kulübünü eleyen Bodrum temsilcisi Yatağan Sportif ile oynadığı Final maçını kazanarak kupayı Bodrum’a getirdi. Son yıllarda altyapı liglerinde çok başarılı olan Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübünün 3 ilçe ve 1 il şampiyonluğu bulunuyor. Yaklaşık 1 ay öncede kulübün U13 Sporcusu Utku Emre Kırtay Altınordu FK U13 takımına transfer oldu. Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Kanat Özsert:48 Cup gerçekten harika bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kazananın, şampiyonun çok fazla bir  önemi yok katılan sporcular gönüllerin şampiyonu. Mücadele eden bütün sporcularıma, bizi her zaman destekleyen velilerimize ve başarılarımızın mimarı Muharrem Dilbil hocamıza çok teşekkür ederim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
48 CUP MUĞLA Şampiyonu ORTAKENT
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!