Araç Motosiklete Çarptı Kazada 1 Kişiyi Yaralandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum İstikametinden Konacık istikametine seyir halinde gitmekte olan motosiklete aynı yönde giden otomobilin çarpması ile meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bodrum’dan Konacık istikametine seyir halinde gitmekte olan 48 AED 743 plakalı motosiklete 48 AHG 603 plakalı otomobil çarparak sürücüyü yaraladı. İddiaya göre kaza Konacık Jandarma kavşağında trafik ışıklarına gelen otomobil sağ taraftan yan yola girmek istedi. O anda aracın sağ tarafında ilerleyen motosikleti görmeyen araç sürücüsü motosiklete çarparak sürücünün düşerek yaralanmasına sebep oldu. Düşme sonucu motosiklet sürücüsü sağ ayağından yaralandı. Aldığı darbe sebebi ile ayağının üstüne basamayan şahıs yolun ortasından kalkamadı. Kaza sırasında tesadüfen oradan geçmekte olan trafik şube amiri olayı görüp ilk müdahaleyi yaptı. Trafik Şube Amiri kaza ile ilgili 112 acil çağrı merkezini aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yolda bekleyen yaralıyı ambulansa alarak hastaneye kaldırdı.  Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araç Motosiklete Çarptı Kazada 1 Kişiyi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!