Çarptığı Aracın Önüne Geçerek Durabildi

WhatsApp-Image-2022-05-22-at-14.26.04

BODRUM SICAK HABER – Gümbet istikametinden Bodrum istikametine seyir halinde 2 aracın karıştığı trafik kazasında her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre,  Bodrum Hastane kavşağında bulunan ışıklara yakın yerde meydana gelen kazada yabancı plakalı araç kazanın etkisi ile yan dönerek durabildi.

İddiaya göre kaza Kıbrıs şehitleri caddesinde aynı yönde gitmekte olan araçlardan LIP 0 4994 yabancı plakalı otomobil sürücüsü nasıl olduğu anlaşılmayan bir sebeple 48 T 7232 plakalı taksiye arkasından vurarak savrulup yan dönerek taksinin önünde durdu. Araçların kaza yaptığını gören çevredeki vatandaşlar 112 acil çağrı ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen trafik polisleri kaza yerinde gerekli önlemleri alıp bir müddet tek şerit halinde trafiğin akışını sağladı. Kazada her iki araçta maddi hasar meydana gelirken yaralanan olmadığı öğrenildi.  Kısa süreli sıkışan trafik araçların yoldan kaldırılması ile normal seyrine döndü. Emniyet güçleri meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Exit mobile version