Kafa Kafaya Çarpışan 2 Araçta 4 kişi Yaralandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Öğleden sonra Gölköy mahallesinde meydana gelen kazada 1’ú ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza Bülent Ecevit Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Bülent Ecevit caddesi üzerinde seyir halinde giden Şerif A.’ın kullandığı 35 AUL 334 plakalı otomobil ile Torba mahallesi istikametinden Gündoğan mahallesi istikametine giden ve virajda sürücüsünün kontrolünden çıktığı ifade edilen Ferdi Ö. kontrolündeki otomobil, kafa kafaya çarpıştı.

Kazada her iki araç sürücüsü ile 48 AHA 303 plakalı araçta yolcu olarak bulanan Osman Y. ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Oğulcan Y. yaralandı.  Ortalığın savaş alanına döndüğü kazanın ihbar edilmesi üzerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri kaza yerine sevk edildi. Ambulanslara alınan yaralılar, hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Osman Y.nin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kaza sonrası aksayan trafik akışı, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.  Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kafa Kafaya Çarpışan 2 Araçta 4 kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!