Dikkatsiz Sürücünün yaptığı Kazada 1 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bitez Bergamut Caddesi üzerinde seyir halinde giden hafif ticari araç direksiyonu aniden kırınca kazaya sebep oldu.

İddiaya göre Okan A. yönetimindeki 48 AFT 155 plakalı hafif ticari araç dönmek istediği virajı kaçırdı. Virajı kaçıran Ticari araç  karşı yönde seyir halinde gitmekte olan Fatma T. Kullandığı 48 ABN  871 plakalı aracın üzerine doğru direksiyonu kırması sonucunda araca çarparak kazaya sebep oldu. Araçta bulunan ve hamile olduğu öğrenilen Fatma T.  çarpmanın etkisi ile  karnından darbe aldı. Karnından darbe alan sürücü  sancılarının olduğunu belirtmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri yönlendirildi. 112 acil çağrı hattına yapılan ihbar sonucu kaza yerine gelen sağlık ekipleri ambulans ile Fatma T. yi Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kazaya sebep olan sürücü Okan A. kazada bütün suçun kendisinde olduğunu beyan ederek ” kaza tamamen benim suçum sabah erken saatte köşeyi kaçırınca aniden dönmeye çalıştım o sebeple kaza oldu” dediği öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili tutanak tutarak soruşturma başlattı. Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana geldiği görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dikkatsiz Sürücünün yaptığı Kazada 1 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!