Turgutreis’de Sular Günlerdir Boşa Akıyor

featured

BODRUM SICAK HABER – Sezona girerken Bodrum’un her beldesinden patlayan su hatları ile ilgili ihbarlar gelmeye devam ediyor. Turgutreis de yaşayanların da son 3 gündür ihbarda bulunduğu içme suyu hattındaki patlama sebebi ile temiz sular 3 gündür sokaklara akıyor.
Edinilen bilgiye göre, Akçaalan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Dakka Evleri Tepe klinik yanında bulunan su borusu patladı. Patlayan temiz su borusundan 3 gündür mahalle içinde akan suyu gören vatandaşlar 444’lü hatta defalarca ihbarda bulundu. Mahalle sakinlerinden Mehmet Dalaz 3 gündür sabah akşam arıyorum sonunda biraz sert de konuşmak zorunda kaldım yazıktır günahtır bizim suyumuz boşa akıp gidiyor gelen ekipler nasıl yapıyor da aynı yerden tekrar tekrar boru patlıyor” diyerek sitemde bulundu. MUSKİ ekiplerine yapılan ihbarlara 3 gündür gelen giden olmadığını da belirten mahalle sakini Mehmet Dalaz sezona giriyoruz su Bodrum’da en değerli şeylerden biri yetkili ekiplerin bir an önce gelip hattımızı tamir etmelerini bekliyoruz dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Turgutreis’de Sular Günlerdir Boşa Akıyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!