Karısını Öldüren Katil Bodrum’da Yakalandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Yalıkavak’ta Yılbaşında tanıştığı  kişi tarafından cinsel istismara uğrayan bir kadının şikayetçi olduğu şahıs 2018  yılında eşini öldüren bir katil çıktı.

2018 yılında İstanbul Silivri’de eşini öldürdüğü gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Yunus Hamarat’ın,karara bağlanan davada müebbet hapis cezası alınca Karadağ’a kaçtığı anlaşılmıştı.

Edinilen bilgiye göre yılbaşında tanıştığı İmam hamarat isimli kişi ile birlikte yemek yiyen ve yılbaşını kutlayan daha sonra zaman içinde birkaç kere yemek yiyen ve sadece arkadaş ilişkileri olan mağdur kadın isteği dışında cinsel istismara maruz kalınca emniyet güçlerine şikayetçi oldu.  Şikayet üzerine yakın takibe alınan şüpheli Dün gece Yalıkavak mahallesi Cumhuriyet caddesinde,  ticari bir takside taksici kılığına giren polis tarafından yakalandı. Şüpheli şahıs İmam hamarat ile ilgili GBT taramasında kişinin 1974 doğumlu Erzurum’a kayıtlı erkek kardeşinin kimliğini kullanan kaçak katil yunus hamarat olduğu anlaşıldı. Bodrum Asayiş Büronun hassas ve dikkatli çalışması ile ortaya çıkan olayda Şahıs emniyet güçlerince yakalanarak Bodrum adliyesine sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karısını Öldüren Katil Bodrum’da Yakalandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!