Yolda Dikkatsizlik Yine Kazaya Sebep Oldu

featured

BODRUM SICAK HABER – Bitez istikametinden Bodrum istikametine doğru seyir halinde gitmekte olan 34 BIA 005 plakalı aracın yaya şeridinde yavaşlaması sonucunda arkasında seyir halinde giden motosiklet araca çarparak kaza yaptı.

İddiaya göre olay Bitez’de karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya yol vermek isteyen 34 BIA 005 plakalı araç yaya şeridinde yavaşlayınca arkasından seyir halinde gelmekte olan 48 AAK 438 plakalı motosiklet sürücüsü mesafeyi ayarlayamadığı için araca çarparak kaza yaptı. Motosikletin kadın  sürücüsü L.E.  çarpışmanın şiddeti ile motosikletten düşerek yaralandı. Tesadüfen kaza yerinden geçmekte olan emniyet ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaparak 112 acil çağrı ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olau yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı L.E. yi ambulans ile devlet  hastanesine kaldırdı. Kaza sebebi ile trafik ekipler tarafından kontrollü şekilde sağlandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yolda Dikkatsizlik Yine Kazaya Sebep Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!