5 Farklı Suçtan Aranan Kişi Gözaltına Alındı

featured

BODRUM HABER – Gümbet Barlar sokağında rutin kontroller sırasında bir işletmede yapılan kontrollerde Uyuşturucu Ticareti Yapma, Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma gibi 5 farklı suçtan aranan bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Gümbet Barlar Sokağında faaliyet gösteren bir işletmeye müzik denetimi için giren polisler işletme sahiplerinden Y.T. isimli şahsın Kesinleşmiş Hapis Cezası ile arandığını tespit etti. Polislerin yakalamasını yaptığı şahıs İle ilgili  işletmede bulunan yakınları ve çalışanlarının arbede çıkarmaya çalışması üzerine işletmeye takviye ekip istendi, Takviye ekipler gelinceye kadar çok sayıda şahıs görevlilere mukavemette bulunarak Aranan şahsı işletmeden kaçırdı. Olay yerine intikal eden polisler mukavemette bulunarak aranan şahsı kaçıran 9 şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Firari şahıs Y.T. da aynı gün yakalanarak gözaltına alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
5 Farklı Suçtan Aranan Kişi Gözaltına Alındı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!