1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Feci Kazada Anne ve 2 Küçük Çocuğu Ağır Yaralandı

Feci Kazada Anne ve 2 Küçük Çocuğu Ağır Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Muğla- Denizli karayolu Kurudere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında sürücü anne ve 2 çocuğu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre saat 14.00 sıralarında seyir halinde gitmekte olan 10 PA 949 plakalı otomobil Muğla- Denizli karayolu Kurudere mevkiinde kaza yaptı. İddiaya göre henüz sebebi bilinmeyen bir neden ile sürücü Ayşe Y. direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refujda bulunan bariyerlere çarptı. Çarpma sonucunda bariyerler ön camdan aracın arkasına kadar girdi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 acil çağrı ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe itfaiye grup amirliği ekipleri ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kale İtfaiye amirliği tarafından sıkışan 3 vatandaş yaralı olarak araçtan çıkartıldı. Kazada yaralanan 37 yaşındaki anne Ayşe Y, 5 yaşındaki Ömer Y. ve 3 yaşındaki kız kardeşi Elif Y. olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis yolda güvenlik önlemleri alarak trafiğin akışını sağladı. Araç çekici yardımı ile kaza yerinden kaldırılırken emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Feci Kazada Anne ve 2 Küçük Çocuğu Ağır Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!