Gümbet’de 250 Kişi ile Huzur Operasyonu

featured

BODRUM HABER – Dün akşam saat 24.00 sularında İl Emniyet Müdürü koordinesinde yaklaşık 250 polisin katıldığı “Sezon Öncesi Huzur Operasyonu” düzenlendi.

Gümbet barlar sokağında yapılan uygulamaya Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Emniyet Teşkilatına bağlı ekipler ile birlikte sezon öncesi huzur operasyonu için Gümbet’de bulunan esnafları ziyarette bulundu. Gümbet barlar sokağında eğlencenin yoğun olduğu yerde yapılan operasyonun tamamen kontrol amaçlı ve güvenliği geliştirme amaçlı olduğu belirtildi. Emniyet müdürü Dilberoğlu açık olan esnafları ziyaret etti. Kimi esnafın işyerinde oturdu çay içerek sohbet etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Emniyet Müdürüne ilgi de yoğundu. Gümbet’te işyeri olan bir esnafla birlikte çay içtiği esnada kendisine bir çiçekçinin Hoş geldiniz Sayın Emniyet Müdürüm diyerek verdiği çiçekleri, orada görevli bulunan ablalara ver diyerek görevli bayan komisere yönlendirdi. Emniyet Müdürünün yaptığı jest etrafta bulunan vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Operasyona Muğla’dan takviye ekiplerinde katılması ile Gümbet Barlar Sokağında Emniyet Teşkilatına bağlı tüm ekipler esnafları ziyaret ederek bilgilendirme yaptılar. Operasyon esnasında girilen işyerlerinde ve  tüm barlarda GBT kontrolleri yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gümbet’de 250 Kişi ile Huzur Operasyonu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!