Konacık’ta Çıkan Yangını Vatandaşlar Söndürdü

featured

BODRUM HABER – Konacık Çırkan Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesinde bulunan bir çöp konteynırında çıkan yangın zamanında söndürüldü.

İddiaya göre Alışveriş Merkezinin arkasında bulunan Halide Edip Adıvar Caddesinde bir işletmenin mangal küllerini yanık vaziyette çöp konteynırına dökmesi sebebi ile yangın çıktı. Konteynırdan yükselen duman ve alevleri fark eden yoldan geçen vatandaşlar 112 acil çağrı ekiplerine ihbarda bulundu.  Alışveriş merkezinde bulunan bir işletmeler dumanları görünce bahçe hortumu ve yangın tüpü ile gelerek yangına müdahalede bulundular. 3 çöp konteynırında birden çıkan yangın vatandaşların müdahalesi sonucunda söndürüldü. İhbar üzerine gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri olay yerinde soğutma çalışmaları yaparak yangının tamamen söndürülmesini sağladı. Ekiplerin yaptığı inceleme sonucunda yangının çıkış sebebinin, sönmeden çöp konteynırına atılan mangal küllerinden çıktığı tahmin edildiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konacık’ta Çıkan Yangını Vatandaşlar Söndürdü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!