Deva Parti İl Başkanı Bodrum’da Açıklamalarda Bulundu

featured

BODRUM HABER – Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay Bodrum İlçe’yi ziyaret ederek partililerle görüştü. Bodrum Sıcak Haber’e de röportaj veren Çay şunları dile getirdi. Partinin ilk kuruluşundan bugüne aktif olarak içindeyim. Göreve geliş tarihim olan 08 Haziran itibarı ile de Muğla İl başkanlığına getirildikten sonra Muğla genelinde görüşmelere başladık.

Muğla da yapmayı düşündüğü Projelerin başında neler var sorusuna;  Muğla’nın ivedilikle Deva’nın şahlanması için gerekli çalışmaları yapmak istiyoruz. Deva 2 yıllık bir parti ve uzun süredir Muğla’da aksamalar var. Dolayısı ile gerekli ivmeyi kazanamadık ama biz gelir gelmez teşkilatlarımızla ahenkle bütünlükle bir araya gelerek hızlı bir şekilde üye kayıtlarımızı, kurulmamış ilçelerimizin kurulmasını mevcut ilçe yönetimlerimizin de güçlendirilmesi noktasında hızlı bir şekilde, Üye kayıtlarımızı, mahalle ve sandık kurulu üyelerimiz ataması ile hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Ülke genelinde ekonomik şartlar gözler önünde herkesin malumu artık mazot aldı başını gitti. Çiftçimiz keza dertli, kiralar aldı başını gitti, geçinmek artık çok zor. Biz parti olarak tabandan tavana kadar parti içerisindeki istişareler ile 20 konu üzerinde politikalar geliştirdik. Eylem planları geliştirdik. En son yargı ile ilgili eylem planlarımızı açıkladık. Çok yakında sağlık ile, tarım ile, KHK ile ilgili yaşamın ve hayatın etkin olabileceği bütün alanlarda biz çalışmalarımızı yaptık, yakın bir dönemde de paylaşacağız. İktidara geldiğimiz dönemde de 30 60 90 şeklinde bizim bu eylem planlarımızı faaliyete geçireceğiz. İşinin ehli bir kadro var elimizde dolayısı ile Deva partisi bu insanların bu memleketin. Bizim derdimiz memleket millet dolayısı ile memlekete ve millete Deva olmaya geliyoruz. Bu noktada da var gücümüzle gece gündüz 7/24 çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Muğla’da yazılım ve Bileşim firma sahibi Emrah Çay evli ve 2 çocuk babası.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deva Parti İl Başkanı Bodrum’da Açıklamalarda Bulundu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!