Bodrum’a girdikleri Anda Kaza Yapan Karı Koca Yaralandı

featured

BODRUM HABER –  Bodrum’da meydana gelen kazada turistleri indiren yolcu otobüsüne çarpan otomobil hurda haline geldi. İstanbul’dan tatile gelen karı koca ölümden döndü.
Edinilen bilgiye göre Kaza, Milas- Bodrum karayolu Bodrum Torba Mahallesi Kaynar Mevkii yakınlarındaki 5 yıldızlı bir otelin önünde meydana geldi. İddiaya göre  53 yaşındaki Gürsan T. yönetiminde turistleri taşıyan 16 AUR 309 plakalı otobüs turistleri indirmek için yol kenarına yanaştığı sırada kaza meydana geldi. İstanbul’dan Bodrum’daki yazlıklarına tatile gelmekte olan 65 yaşındaki Murat Ö. yönetimindeki 34 NN 8488 plakalı otomobil yol kenarına yanaşan otobüse arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisi ile hurda haline dönen otomobilde bulunan Murat Ö. ve eşi Ayfer Ö. yaralandı. Murat Ö. otel personeli ve turistlerin yardımı ile otomobilden çıkarılırken, otomobilde sıkışan Ayfer Ö. ise 112 sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansa taşındı. Çift ambulanslarda yapılan ilk tedavilerinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayda her iki araçta maddi hasar meydana gelirken, Kaza yapan araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’a girdikleri Anda Kaza Yapan Karı Koca Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!