Denizde Yaşamını Yitirdi

featured

BODRUM HABER –  Avrupa Konseyi’nde uzun yıllar  protokol şefi olarak görev yapan 80 yaşındaki Muammer Topaloğlu, Bodrum’da yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Gündoğan Mahallesi Cennet Evler Sitesi’nde yaşamını sürdüren 80 yaşındaki Muammer Topaloğlu, eşi ile birlikte sabah saatlerinde denize gitti. Şnorkel takıp denize açılan adamın bir süre sonra su yüzeyinde hareketsiz şekilde durduğunu gören eşi, sahildeki vatandaşlardan yardım istedi.

Çevrede bulunan vatandaşlarca kıyıya getirilen Muammer Topaloğlu’na tesadüfen sahilde bulunan bir doktor, suni teneffüs yaptı. İhbarın ardından Sahil Güvenlik ve sağlık ekibi de olay yerine geldi. Topaloğlu, tüm çabalara rağmen kurtarılamazken cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evli 2 çocuk, 2 torun sahibi adamın bir süre önce kalp ameliyatı olduğu öğrenildi. Topaloğlu’nun geçirdiği kalp krizinin ardından boğulduğu sanılıyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Denizde Yaşamını Yitirdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!