1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Kazaya Giden Ambulansa Yol Vermek İstedi Oda Kaza Yaptı

Kazaya Giden Ambulansa Yol Vermek İstedi Oda Kaza Yaptı

featured

BODRUM HABER – Kıbrıs Şehitleri caddesi lise kavşağında gidon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü düşerek yaralandı, ambulansa yol vermeye çalışan araç ise başka bir motosikletle çarpışması sonucu 2. Bir kaza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Kıbrıs Şehitleri caddesinde seyir halinde gitmekte olan 48 ATB 765 plakalı motosiklet gidon hakimiyetini kaybederek düştü. Düşen sürücü kazada yaralandı. Yaralı için 112 çağrı merkezine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay erine gelmeye çalışan 112 Acil servis ambulansına yol vermeye çalışan 34 BC 5438 plakalı otomobil seyir halinde gitmekte olan48 AGZ 159 plakalı başka bir motosiklete çarpınca devrilen motosiklet sürücüsü kazada hafif şekilde yaralandı. Kaza yerine gelen ambulans gidon hakimiyetini kaybeden ve düştüğü sırada yaralanan sürücüyü hastaneye kaldırdı. Otomobilin çarpıp düşürdüğü diğer sürücü hastaneye gitmek istemediğini beyan etti. Her 2 motorda da maddi hasar meydana gelirken polis kazalarla ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kazaya Giden Ambulansa Yol Vermek İstedi Oda Kaza Yaptı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!