Asarlık Mahalle Sakinleri İsyanda

featured

BODRUM HABER – Bodrum Sıcak Haber ekiplerinin meydana gelen bir kaza için gittikleri olay yerinde mağdur olan Asarlık mahalle sakinlerinin isyanları ile karşılaştı.

Kazayı çeken muhabirimizin yanına gelip mikrofona konuşan mahalle sakinleri şunları dile getirdi.  “Mağdur mahalle sakini hem aşağısı bozuk hem burası bozuk yollar çukur. Yokuştan yukarı rampadan araçlar çıkamıyor kayıyor. İnşaat alanı 3 kademe inşaat yapmışlar zannedersiniz taş ocağı işletiyor. Arabalar çıkmıyor çocuklar mıcırlarda kayıyor.

01 Haziranda bitmesi gereken inşaat Temmuz geldi hala son sürat devam ediyor. Ne zabıtayı dinliyorlar ne Belediyeyi dinliyorlar. Sahil bile kalmadı 5 tane inşaat makinesi çalışıyor aşağıda hiçbir şekilde kullanamıyoruz dedi.

Çevrede yaşayanlara ait olan plajın merdivenlerini yıkan, yollarını yıkan firmayla biz baş edemedik siz sesimizi duyurun plaja gidemiyoruz halkın plaja gitmesini engellediler dedi. İddiaya göre bir otelin yaptığı inşaat sonrasında yollar üstünkörü kapatıldığı ve mıcır döküldüğü için çevrede oturan bölge sakinleri firmadan şikayetçi “koca oteli yaptılar yolları bu şekilde bırakıp gittiler” diyerek mağduriyetlerini duyurmaya çalıştılar. Bunca zaman çeşitli yerlere seslerini duyurmak isteseler de kimse firmaya yönelik bir çalışma yapmamış. Bodrum Sıcak Haber aracılığı ile sesimizi duyurun biz baş edemedik belki sizler sayesinde yollarımız düzelir plajlarımıza tekrar kavuşuruz dediler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Asarlık Mahalle Sakinleri İsyanda
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!