1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. TRT’nin ilk Spikerlerinden Aytaç Kargüz Bodrum’da Hayatını Kaybetti

TRT’nin ilk Spikerlerinden Aytaç Kargüz Bodrum’da Hayatını Kaybetti

featured

BODRUM HABER – Bodrum ‘a tatilini geçirmek için gelen bir zamanların en çok izlenen TRT haber sunucusu Aytaç Kardüz denizde boğularak yaşamını yitirdi.

Bodrum Gündoğan Küçükbük Mahallesi’nde ki yazlığında kalan TRT’nin efsane spikerlerinden 79 yaşındaki Aytaç Kardüz dün akşam saatlerinde yakınları ile birlikte denize girmek için sahile indi. Bir süre sohbet eden Aytaç Kardüz daha sonra serinlemek için girdiği denizde biraz yüzdükten bir süre sonra suyun üzerine hareketsiz durduğu görülünce vatandaşlar yardımına koştu. Vatandaşların yardımı ile denizden çıkarılan Kardüz’e ilk müdahale çağrılan ambulansta yapıldı, 112 sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Gürbüz’ün hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Aytaç Kardüz’ün cenazesinin otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği ve cenazesinin ardından toprağa verilmek üzere Ankara’ya gönderileceği belirtildi. Kardüz’ün yüzerken kalp krizine bağlı boğulma nedeniyle yaşamını yitirmiş olabileceği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TRT’nin ilk Spikerlerinden Aytaç Kargüz Bodrum’da Hayatını Kaybetti
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!