MUSKİ Çalışanına Çarpıp Öldüren Kişi Yakalanarak Cezaevine Gönderildi

featured

BODRUM HABER – Konacık Alpaslan Türkeş Bulvarından ana caddeye çıkan motosiklete, kırmızı ışık ihlali yapan siyah çift kabinli ticari araç çarparak motosiklet sürücüsünün ölümüne sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kaza Sabah Konacık Alpaslan Türkeş Bulvarından Bodrum istikametine kendisine yanan yeşil ışıkta seyir halinde gitmekte olan 48 Y 2227 plakalı motosiklet sürücüsü MUSKİ çalışanı İmadet Karaca’ya, Bitez istikametinden Bodrum istikametine seyir halinde giden siyah çift kabinli bir araç çarptı. İddiaya göre kırmızı ışık ihlali yapan araç,  çok süratli bir şekilde motosiklete çarpıp hızla olay yerinden terk etti.  Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü yola savruldu. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede motosiklet sürücüsü 1979 doğumlu 43 yaşındaki  İmadet Karacanın boynunun kırıldığı ve anında vefat ettiği tespit edildi. Emniyet güçleri ölüme sebep olan araç ve sürücüsü ile ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Sabah olay yerini terk eden pikap sürücüsü Batuhan A. Polisin kısa sürede yaptığı araştırma sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. Karakola getirilen Batuhan A.  İfadesi alındıktan sonra savcılığa getirildi. Savcılığın tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen Batuhan A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MUSKİ Çalışanına Çarpıp Öldüren Kişi Yakalanarak Cezaevine Gönderildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!