Otomobil İle Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı ; 1 Kişi Yaralandı

featured


BODRUM HABER – Muğla’nın Bodrum ilçesinde yeni aldığı motosiklet ile ilk kez trafiğe çıkan genç hatalı solama sonucu karşıdan gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı, yaklaşık 15 metre uçtuktan sonra yere düşen genci ölümden kaskı kurtardı.
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağtı Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada Cuma günü yeni aldığı sıfır motosiklet ile ilk kez trafiğe çıktığı belirtilen 25 yaşındaki T.Y. kullandığı 48 VU 232 plakalı motosiklet ile Gölköy istikametinden gelip Bodrum’a giderken hatalı sollama nedeni ile karşı istikametten gelen Murat Polat’ın kullandığı 06 UBM 64 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.
KAZADA ÖLÜMDEN KASKI KURTARDI
Otomobile önden çarpmanın etkisi ile havaya savrulan ve otomobilin üzerinden uçarak yere düşen T.Y. ‘ye ilk yardımı yeni otogarın önünde bekleyen vatandaşlar yaptı. Vatandaşların çağırdığı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan T.Y.’nin vücudunda kırıklar olduğu ve tedavi altına alındığı belirtildi.

Kaynak : Anterhaber

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otomobil İle Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı ; 1 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!