Otomobilin Önüne Geçip Taklalar Atan Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Bitez istikametinden Bodrum istikametine seyir halinde giden motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde Konacık Atatürk Bulvarında seyir halinde giden motosiklet iddiaya göre sol şeritten sağ şeride geçmek istedi. Sağ şeritte seyir halinde giden 48 AIH 142 plakalı otomobilin önüne geçmesiyle otomobil motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddeti ile taklalar atan motosiklet sürücüsü Cengiz A. kazada yaralandı. Süratli bir şekilde vuran otomobil motosikletin taklalar atmasına ve parçalanmasına sebep oldu. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 acil sağlık ekipleri ambulans ile yaralıyı Bodrum Devlet hastanesine kaldırdı. Kaza sebebi ile kapanan yolda önlem alan ekipler trafiğin kontrollü şekilde akışını sağladı. Kazada motosiklet kullanılamaz hale gelirken otomobilin ön tarafında da maddi hasar meydana geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otomobilin Önüne Geçip Taklalar Atan Motosiklet Sürücüsü Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!