Taklalar Atan Araç Orta Refujda Durdu

featured

BODRUM HABER – Bodrum istikametinden Milas istikametine seyir halinde giden minibüs ile Doblo marka aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bodrum’da Milas istikametine giden araçlar Torba Kaynar mevkiinde yan yana geldi. İddiaya göre 48 CAS  38 plakalı hafifi ticari Doblo marka araç,  48 S 1327 plakalı minibüse yan tarafından sürtme sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti.  Aracın hakimiyetini kaybeden sürücü  orta refüjün üstünden taklalar atarak karşı şeride geçti. Ters istikamet yönünde taklalar atan Doblo marka araç karşı yolun orta refüjünün üstüne düşerek durabildi.  Kazayı gören çevrede bulunan vatandaşlar  çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Takla atan araçta bulunan ve hafif şekilde yaralanan bayan yolcu ambulans istemediğini beyan etti. Kaza sebebi ile tıkanan ve uzun kuyrukların oluşmasına sebep olan yol, kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerinin aldığı önlemler ile kontrol altına alındı. Polislerin aldığı önlemler ile yolda kısa sürede akış sağlandı. Kaza yapan araç çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Taklalar Atan Araç Orta Refujda Durdu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!