Torba’da Meydana Gelen Zincirleme Kazada 2 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum Torba mahallesinde meydana gelen zincirleme kazada üç araç birbirine girdi. Kazada İki kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre zincirlime kaza Bodrum Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, Bodrum’dan Gölköy istikametine seyir halindeki  Cansu B. yönetimindeki 34 DDZ 821 plakalı otomobile Mahmut D.’in kullandığı 34 CJK 152 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan Mahmut D. karşı istikametten gelen ticari taksi sürücüsü Yüksel Ay ‘ın kullandığı 48 T 7236 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.
Mahmut D.’nin kullandığı otomobil çarpışmanın etkisi ile takla atarak yolun ortasında durabildi. Ters dönen otomobilden vatandaşların yardımı ile otomobilden çıkardı. Olay ile ilgili 112 çağrı hattına ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine kaza yerine gelen ekipler yaralılara müdahalede bulundu. 112 sağlık ekiplerince Taksi şoförü Yüksel A. ayakta tedavi edildi. Diğer yaralı Mahmut D. 112 acil ambulansı ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. İstanbul’dan tatile geldiğini belirten Cansu B. “Önümde giden araç aniden yavaşladı, bende yavaşlamak zorunda kaldım, sonra arkamda gelen otomobil bana çarpıp karşı şeride geçerek karşıdan gelen taksi ile çarpıştı, ters döndü, hala olayın şokundayım. Bu cadde trafik çok yoğun kalabalık ve herhangi bir önlemde yok, kaza olmaması imkansız” dedi. Hurda haline dönen otomobil nedeniyle trafik bir süre sıkıştı. Trafik polisleri bölgede güvenliği sağlayarak tek şeritli akışı sağladı. Kazada kullanılamaz hale gelen araç çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Torba’da Meydana Gelen Zincirleme Kazada 2 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!