Haftalık Burç Yorumları

dilek hanım

Genel Yorum:

12 Ağustos Kova Burcu 19 derecesindeki dolunay, yılın en önemli dolunayı. Özgürlük, isyanlar, sıra dışı kişiler ile bir arada olmak. Kişisel hayatınızda değişim ve dönüşüm içerisinde olmak, sosyalleşmek, organizasyonlar, uzay bilimleri, astroloji gibi konularla ilgilenmek gibi etkileri barındırıyor. Akıl ve mantıkla düşünerek, hayatınızda radikal değişimler görülüyor. Alışkın olduğunuz konfor alanlarından dışarı çıkmak, yeniye yol almak, içsel mücadeleleri gösteriyor. Dünya genelinde, değişim ve dönüşüm söz konusu. Depremlerin tetiklenmesi, uçak kazaları, orman yangınları ve kripto paralar ile ilgili gelişmeler görülüyor. Sağlıkla ile ilgili, kalp tansiyon gibi konularda temkinli olmak gerekiyor. Kadına şiddet, kadın tacizleri, kadın cinayetlerinin yoğunlaşacağı bir 15 günlük dönem.

Koç Burcu:

Arkadaş çevrenizde dost ve düşmanı göreceğiniz yüzleşme süreci.  Yeni arkadaşlar sosyal çevreler yeni gruplar ile birleşeceğiniz bir dönem. Uzun süreden beri mücadele ettiğiniz işlerinizi sonuca ulaştıracaksınız. Kariyer hayatınız ile ilgili fırsatlar ve yükselmeler görülüyor.  Aile ve aşk hayatınızda sakin ve anlayışlı olmanızda fayda var. Bekar koçlar için, yeni sağlam aşklar kapıda. Parasal konularda fırsatların ve şansların olduğu kapılar açılıyor.

Boğa Burcu:

Kariyer hayatınız ile ilgili olumlu güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Radikal değişimler içerisine girdiğiniz bir süreç. Acele kararlar almamanız sizin için iyi olacaktır. Yakın çevrenizde yaşadığınız olumsuz fikir ve düşünce çatışmaları sona eriyor. Ev değişikliği yada evinizde dekor değişikliği yapacağınız bir dönem. Size ruhunuza çok iyi gelecek. Yeni kişiler ile tanışmak daha sağlam ilişkiler sizleri bekliyor.

İkizler Burcu:

İletişim konularında bazı problemler ve aksaklıklar sizi yormasın. Geçicidir ve düzelecektir. Kariyer hayatınızda olumlu şanslı fırsatlar görülüyor. Hakkınızda yapılan dedikodulara fazla takılıp canınızı sıkmayın kimseye hesap sorup  psikolojinizi bozmayın. Siz kendinizden emin olun yeterlidir.  Maddi konularda dolandırılmamaya dikkat edin. Tedbirli olmanız gereken bir hafta. Yeni sağlam aşklara kapınız açılıyor.

Yengeç Burcu :

Kariyer ve maddi konularda şanslı olduğunuz bir hafta. Sürpriz anlaşmalar ve sözleşmeler sizi bekliyor. Miras yada kediler ile ilgili gelişmeler alacaklarınızı alacağınız bir süreç. İkili ilişkilerde baskıcı ve kıskanç olmayın. Mutlu olmadığınız şeyleri yapmayın fazla fedakar olmayın. Çocuklarla olan problemlerin çözüleceği bir zaman.

Aslan Burcu:

İkili ilişkiler alanınızda olumsuz olan kişiler ile yol ayrımı. Cesaret ve güven içerisine gireceğiniz bir dönem. Kariyer ve parasal alanda mutlu sonuçlanacak gelişmeler görülüyor. Aşk hayatınızda kıskançlıktan ve baskıcı olmaktan vazgeçin. Net ve radikal kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Başak Burcu:

Zorlandıkları bütün alanlarda, temizlik yapacağınız bir dönem. Ve bu temizlik sonucunda üstünüzden yük kalkacak, ruhunuz rahatlayacak. Mutsuz oldukları ikili ilişkilerde bitişler söz konusu. Hayatınızda yeni güzel şanslar, fırsatlar sizleri bekliyor.

Terazi Burcu:

Ruhunuza iyi gelen ne varsa yapacağınız bir süreç. Problemler sizi yorsa da çözeceğiniz ve üstesinden geleceğiniz bir dönem. Size zarar veren sizi kandıran, sizi kullanan insanları hayatınızdan atacağınız, temizlik yapacağınız bir dönem. Burada önemli olan hızlı ve aceleci kararlar almayın. Sağlığınıza önem göstermeniz gereken bir süreç.

Akrep Burcu:

Ev aile yuva konularında taşınma yada göç etme gibi değişimler görülüyor. Şanslı ve bereketli bir süreç kadersel değişim ve dönüşüm farkındalığınızı artırarak huzurlu ve mutlu olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bekar akrepler için yeni sağlam aşklar ve ilişkilere yelken açacağınız bir zaman. Evli akrepler için, daha keyifli bir zaman içime giriyorsunuz.

Yay Burcu:

Yakın çevrenizde olumlu güzel gelişmelerin olacağı bir dönem. Sizi yoran, üzen, kim varsa hayatınızdan uzaklaştırıyorsunuz. Hukuki problemleri olan yaylar için, güzel gelişmeler söz konusu bekar yaylar için, olumlu sağlam birlikteliklerin başlayacağı bir dönem.

Oğlak Burcu:

Kova burcundaki dolunay oğlakları tartışmalara kavgalara itebilir. Buradaki en büyük sıkıntı maddi konularda yaşanılan problemler sizleri öfkeli ve sinirli aynı zamanda da mutsuz edebilir.  Burada önemli olan, son derece sakin kalıp akışta olmanız. Bu problemler düzelecek, zaman bırakın. İnsanları olduğu gibi kabul edin değiştirmeye çalışmayın. Aşk hayatınızda ani kararlar almayın.  Öfke ve sinirlere hakim olun. bol bol olumlama yapın.

Kova Burcu:

Kova burcundaki bu dolunay, kovalar için çok önemli. Hayatı akışta bırakmanız gereken bir süreç. Kendiniz ile savaşmayın. Kendinizi değersiz görmeyin. Kendinizi yenileyin. Ve kendinizi sevin. En önemlisi geçmişten ders alın ve silin. Geçmişten pişmanlık duymayın. Kimin ne dediğini önemsemeyin.

Balık Burcu:

Gizli saklı olayların ortaya çıkması sizleri üzse de rahatlamanıza ve içsel huzuru sağlamanıza sebep olacaktır. İş kariyer konusunda ani kararlar almayın. Daha dikkatli ve temkinli adımlar atın. Ebeveyn olan balıklar, çocuklar ile ilgili problemler sizi yorsa da sabırlı olmaya devam edin.

 

Exit mobile version