Bodrum Harley Davidson Tutkunlarından 30 Ağustos Sürüşü

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da Harley Davidson tutkunları 30 Ağustos Zafer Bayramında bir etkinlik düzenledi. Bodrum Trafik Şube Ekipleri Bodrum Hog grubu tarafından düzenlenen korteje eşlik ederek sürüş boyunca kortejin güvenli sürüş yapmalarını sağladı.

Tamamı Bodrum’da yaşayan işadamı, çalışan Harley sevdalıların kurduğu Bodrum Hog (Harley owners group) grup 28 Eylül’de kurulan organizasyonda 54 üye bulunuyor.  Kulüp başkanı Cem  Yurdakul “ Gurur kaynağı duydukları milli bayramlarımıza bir nebze vatana olan aşkımızı atamıza, gazilerimize şehitlere olan bağlılığımızı göstermek için ufak bir sürüş yapmak istedik.  25 motorla bir kortej sürüşü yaptık. İnşallah 29 Ekim’de 23 Nisan’da ve daha nice Bayramlarda bugün çeşitli sebeple ile aramızda olamayan arkadaşlarımızın da katılımı ile bundan sonra hep beraberiz” dedi.

Bodrum’da bayraklarla donattıkları motorları ile saygı sürüşü yapan gruba Bodrum Trafik Şube Ekipleri de eşlik etti. Gören herkesin alkışlarla eşlik ettiği grup daha kortej boyunca korna çalarak etkinliğe eşlik ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Harley Davidson Tutkunlarından 30 Ağustos Sürüşü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!