Kalbinde Bodrum Sevgisi Olan Vatandaşım Hoşgeldin

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da  2019 yılında yapılan Başkanlık seçimleri  ile başladığı görevine hızlı bir giriş yaparak söylemleri ve eylemleri ile tüm bodrumun sevgisini kazanan başkan Aras ben bilirim değil biz biliriz anlayışıyla başlayıp  şimdilerde bu söylemi unutup benden başkası bilmez gibi uygulamalar ile başkanlık görevine devam ediyor.  Göreve geldiği ilk yıl verdiği sözler ile seçmenin gönlünü fetheden bir başkan olan, Bodrum Belediyesinde 1 sayfa açıklama da yapan Bodrum Belediye Başkanı ben bilirim değil biz biliriz anlayışını 5 yıl boyunca uygulayacağını söylemesine rağmen görevinde 3. Yılını tamamladığı şu günlerde ben bilirim benden başkası bilmez uygulamalarına başlaması gözlerden kaçmıyor. Sorunları çözmek yerine devamlı üstünden atmaya çalışması hep bir başka birimi suçlaması ben yapmadım ben görmedim ben bilmiyorum demesi sosyal medyada videolara konu olmaya başladı.

Belediyenin Pandemi’den bu yana sıkıntı yaşayan esnafa yardım ve esneklik yapacağına baskı engel hatta ruhsat iptali bazı esnafa kapama gibi cezai işlemler uygularken kendisinin Bodrum sokaklarının bakımsızlığı, bozuk yolların ve çöp hizmetlerinin düzensiz toplanması hayvan barınakların bakımsız olması gibi birçok şeye kayıtsız kaldığını görüyoruz.  Ama konu ile ilgili ciddi bir soru sorarsak hata hep Muğla Büyük Şehir Belediyesinin, biz de değil, Muğla’da gibi söylemler. Bodrum sanki başka partinin belediyesi gibi hatayı başkalarına atarken etrafına  mavi boncuk dağıtmayı da unutmayan başkanın bu aralarda sosyal medyada kendi adına yapılan bir video ile başı sıkıntıda.  Müzisyen bir genç tarafından Bodrum Belediye  Başkanı olarak yapılan video sosyal medyayı salladı. Yapılan kısa videoda Bodrumlunun ve Bodrumun nasıl yönetildiği ve insanlara nasıl davranıldığı dile getiriliyor. Bodrumun sorunlarına yıllardır çözüm bulamayan yönetim konu eğlence olunca hemen yer, bütçe, alt yapı sorunlarını çözebiliyor. Videoda başkanın görevlerine bakış açısı ve davranışları skeç şeklinde anlatılmış. Kısa ama öz bir video izleyenleri düşündürmeye başlamış bile. Şimdiden binlerce kişi izlemiş ve beğenmiş paylaşımlarında oldukça çok olduğu görülüyor. Neden bir müzisyen bu videoyu çekmiş asıl soru bu olmalı.  Belki de bu kadar çok sorun varken bu kadar eğlenceye gerek mi duyulmuyor. Halk artık alt yapı, elektrik, su, çöp ve daha pek çok sorunu olan Bodrum’da önceliğin hizmetlere mi verilmesini istiyor. Seslerini duyurmaya çalışan isyan eden vatandaş yazın denize giremez iken kirlenen denizlerin temizlenmesini, inşaatların durmasını mı istiyor. Biz diye başlayan Başkan ben demeye başladığından beri Bodrum kötü mü yönetiliyor? Başkan Aras’ın Biraz daha halkın sesine kulak vermesinin zamanı geldi de geçiyor mu?  buradan yorumları siz değerli bodrumlulara, bodrumu yaşayanlara ve  bodrumu sevenlere bırakıyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kalbinde Bodrum Sevgisi Olan Vatandaşım Hoşgeldin
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!