Karavan, Önlem Alınmayan PTT Kuyusuna Düştü

featured

BODRUM HABER – Kumbahçe mahallesi Paşatarlası sokakta açık bırakılan PTT kuyusuna düşen karavan saatlerce kurtarılmayı bekledi.

Edinilen bilgiye göre, Paşatarlası’nda seyir halinde gitmekte olan 07 ABB 61 plakalı karavan çevresinde güvenlik önlemi alınmayan  PTT kuyusuna düşerek mahsur kaldı.  Gelen çekicinin aracı olduğu yerden kurtarmaya gücü yetmeyince daha büyük bir çekiciden yardım istendi. Ancak büyük çekicinin istediği yüksek meblağ üzerine karavan sahibi yolu bu şekilde bırakan firma yüzünden mağduriyeti ben mi yaşamak zorundayım diye sitem etti. Yaklaşık 5 saat boyunca  aracının çıkartılmasını bekleyen vatandaş  Bodrum gibi bir yerde sezonda bu nasıl bir umursamazlık bu kadar işlek bir caddede nasıl önlem alınmaz diye isyan etti. Olay yerine gelen zabıta ve polis ekipleri de araç çekilene kadar olay yerinde güvenliği sağladı. Kapanan yol başka bir yönden verilerek trafik akışı sağlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karavan, Önlem Alınmayan PTT Kuyusuna Düştü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!