Kazada Sürücüler Birbirlerini Suçladı

featured

BODRUM HABER – Torba İstikametinden gelen otobüs Kızılağaç yönüne dönmek isterken, Bodrum istikametinden gelen otomobil ile çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum istikametinden Milas istikametine seyir halindeki otomobil, Torba istikametinden gelip Kızılağaça dönüş yapan otobüs ile çarpıştı. İddiaya göre, Kaza sabah 6.00 sularında Kızılağaç Kavşağı’nda yaşandı. Torba istikametinden gelip Kızılağaç istikametine dönmeye çalışan otobüsle Bodrum’dan Milas istikametime seyreden otomobil çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle otobüs Kızılağaç istikametindeki refüje çıktı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan İ.T. isimli genç kız yaralandı.

İddiaya göre her 2 sürücününde kendisine yeşil yandığını beyan ettiği ve karşı tarafı kırmızı ışıkta geçtiğini iddia ettiği kazada 1 kişi yaralandı. Kaza üzerine 112 çağrı ekiplerine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralı şahsı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza yerine gelen emniyet güçleri yolda güvenliği sağlayarak trafik akışını sağladı. Her 2 araçta çekici yardımı ile oldukları yerden kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kazada Sürücüler Birbirlerini Suçladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!