Süratle Vurdu Kaçtı Kazada 1 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER -Ortakent istikametinde Bodrum istikametine seyir halinde giden motosiklet sürücüsüne arkadan gelen araç çarptı. Kazada ismi Berkay olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Ortakent istikametinden Bodrum istikametine seyir halinde giden 48 TT 366 plakalı motosiklet Bitez döner kavşağa yaklaştığı sırada iddiaya göre, arkasından gelen 06 FE 9693 plakalı araç süratli bir şekilde motosiklete çarparak düşürüp sürücünün yaralanmasına sebep oldu.  Kaza sırasında ön tarafından darbe alana aracın lastiği patladı. Aracın sürücüsü kaza yerinde durmayıp yaklaşık 250 metre sonra aracını bırakıp kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar 112 çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Görgü tanıklarının iddiasına göre alkollü olan araç sürücüsü aracını bırakıp olay yerine geri gelerek vurduğu kişinin durumuna baktı. Hemen geliyorum diyen sürücü olay yerinden kaçtı.

Çarpmanın şiddeti ile motosikletin altından fırlayıp gitmesi üzerine yolda yaralı olarak yatan sürücü kaza yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesine  kaldırıldı.

Ön tarafından vurma sebebi ile darbe alarak kullanılamaz hale gelen araç çekici yardımı ile olduğu yerden alındı. Kazaya karışan araç sürücü ile ilgili polis araştırma ve soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Süratle Vurdu Kaçtı Kazada 1 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!