Trafik Kurallarına Uymayan Sürücü ve Yaya Kazada Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Bitez İstikametinden Bodrum istikametine seyir halinde giden motosikletli sürücü karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya ile çarpıştı. Kazada 1’i hafif 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Konacık Atatürk Bulvarında kontrolsüz şekilde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaya M.S’ye  Bitez istikametinden gelen motosiklet sürücüsü Uğur G. çarparak yaraladı. İddiaya göre emniyet şeridinde giden sürücünün aniden önüne çıkan yaya M.S araçların arasından karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Emniyet şeridinde seyir halinde olan Uğur G. Yaya geçidi olmayan bir yerde karşıya geçmeye çalışan M.S’ye  çarpması sonucu her ikisi de düşerek yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralı M.S’yi hastaneye kaldırdı. Olayda yaralanan sürücü ise gelen 112 sağlık ekiplerce ayakta tedavi edildi. Sürücü Uğur G. 112 ekipleri ile hastaneye gitmeyi reddetti. Kazaya karışan motosikletin sıfır olması sebebi ile henüz plakası  takılmadığı ve evrakları eksik olduğunu tespit eden polis memurları aracı bağladı ve otoparka çekti. her iki kişiye de trafik kurallarına uymamaktan ceza kesildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trafik Kurallarına Uymayan Sürücü ve Yaya Kazada Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!