İki Araç Arasında Kalan Yaya Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Konacık Atatürk Bulvarı üzerinde karşıdan karşıya geçmek üzere olan yayaya hafifi ticari aracın arkasından başka bir aracın aynası çarparak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay Konacık Atatürk Bulvarında meydana geldi. Çift şeritli yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya kadına ilk önce 48 AES 323 plakalı ticari Doblo çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan yayaya  arkasından seyir halinde gelen 48 DD 139 plakalı otomobilinde aynasından darbe alan kadın yere yuvarlandı. Aynası kırılan araç trafiğin yoğunluğu sebebi ile ilerde durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yerde yatan yaralıyı Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı. Ambulans gelene kadar yaralı yerde kalması sebebi ile trafik tek şerit halinde ilerledi. Kaza yerine gelen ekipler güvenliği sağlayarak sıkışan trafiğin akışını sağladı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İki Araç Arasında Kalan Yaya Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!