NE ŞİŞ YANSIN NE KEBAP

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da Oda Seçimlerinin tarihlerinin yaklaşması ve adayların belli olmaya başlamasının ardından normal şartlarda kapısı çalınmayan yerel basında da bir hareketlilik yaşamaya başlandı. Adayların yada mevcut başkanların basın ile daha sık görüşmeye başlamaları gözden kaçmıyor.

Bodrum Ticaret Odası bir başarısını Bodrum yerel basın ile paylaşmak için öğle yemeğinde buluştu. Toplantının başında alınan ödül  ile ilgili bazı meslektaşlarımıza daha önceden bilgi verildiği hatta onları Ankara’ya kadar götürüldüğü bilgisi paylaşıldı. Alınan ödül ile ilgili BODTO’ya davet edilen ve konuyu o anda öğrenen diğer basın mensuplarına hiçbir şekilde davet veya haber verilmeden Ankara’ya giderken sadece 3 basın mensubu ile gittiklerini beyan etmeleri salonda şaşkınlık yarattı. Akıllara gelen ilk soru ise basın arasında neden ayrımcılık yaptıkları Bodrum’da onlarca basın mensubu varken bu ayrımcılığın sebebi merak konusu oldu.

Akreditasyon ile ilgili Türkiye genelinde aldıkları başarı her ne kadar ön planda olur gibi görünse de aslında bu bir yaptıklarımızı anlatalım gelmişken bunu da aradan çıkaralım toplantısına dönüştü. Uzun bir süredir başta olan yönetimin en hayret edici açıklaması ise eski dönemlerde verilen imar izinleri ile Bodrum’un bu hale getiren bir zihniyete artık dur dememiz gerekiyor açıklaması oldu. Bodrum eğer şehir olduysa sizler senelerdir o koltuklarda o izinleri verdiniz. Satacak arsa kalmadığında artık Bodrum turizm cenneti olarak kalsın şehir olmasın gibi bir açıklama çok da samimi gelmedi. Üstelik akreditasyon başarısını İstanbul bile alamadı gibi bir kıyaslama ise akıllara zarar olarak şaşkınla izlendi. 20 milyon bir şehirle Bostancı nüfuslu bir yeri kıyaslamak… işte yapılan bu neyse Yılların Ticaret odası Kafası aynı binalar değişse de kafaların içi değişmiyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar Goca Bodrumlular kendilerini eğlendirip duru, olayın özeti aslında bu….

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
NE ŞİŞ YANSIN NE KEBAP
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!