Tarlaya Uçan Araç Sürücüsü Hayatını Kaybetti

featured

BODRUM HABER –  Güvercinlik- Bodrum yolunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Edilen bilgiye göre olay Bodrum istikametine doğru seyreden 72 yaşındaki Abdullah Göğüş idaresindeki otomobil, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ni geçtiği sırada sürünün aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası yoldan çıkarak, tarlaya uçtu. Kazaya sağlık, jandarma ve Bölge Trafik ekipleri müdahale etti.

112  acil Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde sürücü Abdullah Göğüş’ün olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Göğüş’ün bir otelde proje müdürü olarak çalıştığı öğrenildi.

Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri aracı ile kaza yerinden alındı. Araçta yangın çıkma ihtimaline karşı Milas Orman İşletme Müdürlüğü arazözü de kaza yerine geldi.

Kazaya karışan aracın motorunun çarpmanın etkisiyle yerinden koptuğu görüldü. Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı..

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tarlaya Uçan Araç Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!