Köpeği Bıçaklayan Şahıs Güvenlik Kameralarına Yakalandı

featured

BODRUM HABER – Bitez Şah Caddesi Şok marketin önünde bekleyen köpek kimliği henüz bilinmeyen bir şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre olay bu sabah saatlerinde Şok marketin önünde gerçekleşti İddiaya kimliği bilinmeyen şahıs  bu sabah erken saatlerde elinde bıçakla gelip Boris’i bıçaklamak istedi. Olayı fark eden market çalışanları şahsı ikna etmeye çalıştı. Elinde bulunan bıçakla market çalışanının da üzerine yürüyen  şahıs  çalışanın içeri girmesi ile yön değiştirip Boris’e yöneldi. Market çalışanlarının 112 çağrı merkezinden yardım istemeleri esnasında gözü dönmüş şahıs önce köpeğin önüne bir şey attı ardından önündeki nesle ile oyaladığı Boris’i bıçakladı.  Can havliyle marketin yan tarafına giden köpek orada daha müdahale edilemeden kan kaybından yaşamını yitirdi. Mahalle tarafından çok sevilen ve bakılan köpeğin sessiz sakin ve iyi huylu olduğu bugüne kadar kimseye havlamadığı öğrenildi.  Olay yerinden kaçan şahsın vahşice köpeği katletmesi güvenlik kameralarına yansıdı.  İhbar üzerine olay yerine gelen Belediye Pet ambulansı ölen köpeğin 5 cm bir bıçak darbesi ile yaralandığını ve kan kaybından öldüğünü bildirdi. Gözyaşları içinde pet ambulansa alınan Boris bulunduğu yerden kaldırdı. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinden kaçan şahsı arama çalışmaları başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Köpeği Bıçaklayan Şahıs Güvenlik Kameralarına Yakalandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!