1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bariyerlere Çarpan Araçta 2 Kişi Yaralandı

Bariyerlere Çarpan Araçta 2 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Yalıkavak istikametinden Bodrum istikametine seyir halinde gitmekte olan 48 VA 420 plakalı araç sürücüsü direksiyon hakimiyetin kaybetmesi üzerine kaza yaptı.
Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saat 21.45 sularında Yalıkavak Bodrum yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre çift şeritli yolda ilerleyen sürücü yolun daralıp tek şeride düştüğü noktada henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.  Hakimiyeti kaybeden 48 VA 420 plakalı araç sürücüsü sağ tarafta bulunan çelik bariyerlere çarparak savruldu. Kazanın şiddeti ile airbaglerinde açıldığı kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar 112 çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine kaza yerine ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralıları ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza sebebi ile savrulan araçtan kopan parçalar ve dökülen yağlar Belediye ekiplerince temizlenerek yol güvenli hale getirildi. Kazada kullanılamaz hale gelen araç çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Emniyet güçleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bariyerlere Çarpan Araçta 2 Kişi Yaralandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!