İş Makinesi Hakimiyetini Kaybedince Otomobili Biçti Geçti

featured

BODRUM HABER – Bitez – Ortakent Kabakum yolunda meydana gelen bir iş makinesi ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgede görevini yapan basın mensubu ise kazazede yakınları tarafından tehdit edildi.

Bitez Kabakum yolunda buluna rampada meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Ortakent istikametinden Bitez istikametine gitmekte olan iş makinesi kazaya sebep oldu. İddiaya göre freni boşalan ve direksiyon hakimiyetini kaybeden 34 07 14628 plakalı iş makinesi(kepçe) kendi yolunda seyir halinde giden otomobil ile kafadan çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile savrulan araç zorlukla durabildi.

Kazayı gören çevredekiler 112 çağrı hattına ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Ekipler ile birlikte olay yerine gelen basın mensubunu kaza yapanların yakınları tehdit ederek aldıkları görüntüleri silmeleri için baskıda bulundu.

Kazada otomobilin arkasında bulunan yaşlı bir vatandaş yaralandı. Yaralı ekipler tarafından araçtan çıkarılarak 112 acil sağlık ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Kazada otomobilin parçalanıp dağılan araç parçaları ve yine araçtan yola akan yağlar Belediye ekiplerince temizlenerek yolda güvenli akış sağlandı. Çekici yardımı ile yoldan kaldırılan araçlar sonrasında trafik normal seyrine döndü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İş Makinesi Hakimiyetini Kaybedince Otomobili Biçti Geçti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!