Kayıp Gencin Cesedi Gölette Bulundu

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da kaybolan Tolga Yabacı için başlatılan arama çalışmaları sonucunda bu sabah Sazköy’de cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Sazköy mahallesinde yaşamını sürdüren ve Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde çalışan 32 yaşındaki Tolga Yabacı’dan önceki geceden bu yana haber alınamıyordu. En son önceki gece saatlerinde bir bankta otururken görülen Yabacı’nın yakınları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.  Yakınlarının jandarmaya yaptığı kayıp müracaatı üzerine, Jandarma ve AKUT Bodrum ekiplerince bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda bu sabah erken saatlerde şahsın cansız bedeni Sazköy mahallesi girişinde bulunan gölette AKUT ekiplerince bulundu.  Savcılığın incelemesi ardından Tolga Yabancı’nın göletten çıkarılan cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayıp Gencin Cesedi Gölette Bulundu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!