Konacık’ta Sokakta Vatandaşlar Tarafından Bakılan 2 Köpeği Zehirlediler

featured

BODRUM HABER – Pedesa antik kente giden Pedesa caddesi üzerinde mahalle sakinlerince bakılan 2 köpeğin öldüğünü gören vatandaşlar hemen ekiplere ihbarda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Olay bu  akşam saat 19.00 sularında meydana geldi. Konacık’da mahalle sakinleri tarafından bakılan 2 köpeğin zehirlendiklerini fark eden mahalle sakinleri hemen 112 çağrı hattına ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Pet ambulans, zabıta ekipleri ile Emniyet ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede her 2 köpeğinde öldüğü bildirildi.

Ekiplerin çevrede yaptığı incelemede çöp kenarına kasa ile bırakılmış balıklar olduğu ve köpeklerin bu balıklar ile zehirlenmiş olabilecekleri tahmin edildi. Pet ambulans ile gelen veteriner hekim yaptığı inceleme sonucunda köpeklerin zehirlenme olasılığının yüksek olduğu belirtti. Şikayet üzerine polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konacık’ta Sokakta Vatandaşlar Tarafından Bakılan 2 Köpeği Zehirlediler
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!