1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. 2 Kişiyi Öldüren Baba Oğul Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

2 Kişiyi Öldüren Baba Oğul Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

featured

BODRUM HABER –  Milas ilçesinde iki kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayet olayı ile ilgili jandarma tarafından yakalanan iki cinayet zanlısı, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Emniyet güçleri dün gece yol kenarında ve diğer olay yerine yakın bir evde yaptığı aramada evin bodrum katında yine vücudunda silahlı yaralama bulunan Şener Ş’in cansız bedenine ulaştı.

Yapılan araştırmalar sonucunda Şener Ş. (45) ve Tamer K.’nin (42), H.K. ile alacak verecek meselesi yüzünden tartışma yaşadığı belirlendi. Tartışma sonrası H.K. isimli şahsın tabanca ile Şener Ş. ve Tamer K.’yi silahla öldürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili olarak tartıştığı kişileri öldüren H.K. ile birlikte A.K. ve G.K. isimli şüpheliler de gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda olayda kullanılan tabanca ve boş kovanlar ele geçirildi.
Alacak verecek meselesi sonucu çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle yaşandığı öne sürülen cinayetin zanlısı olduğu iddia edilen H.K. ve oğlu A.K.’yı suç aleti olarak değerlendirilen tabanca ile yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan ve Milas Adliyesi’ne sevk edilen H.K. ve A.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2 Kişiyi Öldüren Baba Oğul Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!