1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum Belediyesi Kişiye Özel Asfalt mı Döküyor

Bodrum Belediyesi Kişiye Özel Asfalt mı Döküyor

featured

BODRUM HABER – Çırkan Mahallesi  Şehit Barış Akay Caddesi üzerinde kapanan bir hastanenin acil bölümünün tam karşısında kalan bir evin otoparkına asfalt döküldü.

Bodrum belediye ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda özel bir mülke ait olduğu iddia edilen asfaltı gören çevredeki vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Çevrede yaşayan vatandaşlar “Bodrum sokaklarında onca çukur varken buraya niçin bu kadar özen gösterildi. Burada kim oturuyor da buraya böyle bir istisna yapıldı. Bodrum belediyesi asfaltlama işlerini şahsa özel mi yapıyor” diye sordu.

Ekiplerin  Kamuya ait olduğu iddia edilen yerden arta kalan sıcak asfaltı da karşı tarafta bulunan ve çok fazla kullanılmayan bir sokağa döktükleri de görüldü. Yapılan işlem sonrasında ise yol eskisinden daha kötü bir hale gelerek yolda bozulmalar meydana geldi.

Bodrum sıcak Haber’in ulaştığı Bodrum Belediyesi yetkililerinin verdiği açıklama ise orada bulunan ekiplerce asfalt dökülen ve özel mülke ait olduğu belirtilen yerin kamu alanı olarak görüldüğünü ve bu sebep İle asfaltlama çalışmaları yapıldığını ifade ettiler.

Ancak yine aynı çevrede yapılan diğer işlemler üstünkörü yapılırken çukurların üzerlerine malzemeler itinasız bir şekilde yapılırken, kamu alanı olarak bildirilen yerde niye bu kadar özenle bir çalışma yapıldığı merak uyandırdı. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
4
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Belediyesi Kişiye Özel Asfalt mı Döküyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!