1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Cumhuriyet Halk Evleri Yenilenen Binası Törenle Hizmete Açıldı

Cumhuriyet Halk Evleri Yenilenen Binası Törenle Hizmete Açıldı

featured

BODRUM HABER – Toplumsal Eğitim ve Gelişim Derneği (TEGED) Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi yenilenen  binası Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ında katıldığı törenle hizmete açıldı. Törene Bodrum CHP ilçe Başkanı, CHP kadın Kolları başkanı, Cumhuriyet Halk evleri Bodrum Şube Başkanı, Meclis üyeleri, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı. Törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Tören’de konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Aras “Bodrum’un eğitim ve kültür hayatına sosyal hayatına yıllardır hizmet vermiş olan Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesinin yenilenen ve tekrar bakımı yapılarak büyütülen Gümbet dersliklerinin açılışı için buradayız. Belediye olarak Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum şubesi ile bu binayı hayata geçirdik hayırlı olsun” dedi.

Gümbet pazaryerinde hayırseverlerin bağışları ile hayat geçirilen binada çeşitli kurslar ile eğitim verilecek. Ayrıca Hayırseverlerin bağışladıkları kitaplar ile oluşturulan bir de kütüphane bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhuriyet Halk Evleri Yenilenen Binası Törenle Hizmete Açıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!