MUSKİ’nin Tamir Ettiği Yerlerde Yine Kaçak Var

featured

BODRUM HABER – Çırkan mahallesinde MUSKİ’nin daha önce kelepçeleyerek tamir ettiği boru tekrar su kaçırmaya başladı. Kaçak su dere yatağına günlerdir boşu boşuna akıp gidiyor.

Çırkan mahallesi Uslu Sokakta bulunan dere yatağından hangi güzergaha gittiği belli olmayan ve dere yatağından geçen borudan kaçak su akmaya başladı.

Su borusunun daha önceden de aynı yerden patlaması sonucu ekiplerin yapmış olduğu çalışma düzgün yapılmadığı için tekrar kelepçelerden su kaçırmaya başladı. 2 gündür boşu boşuna akan su ile ilgili yapılan ihbarlara ise henüz dönen yok. Üstelik aynı bölgede bulunan hizmet binasından yürüyerek bile gelinebilecek mesafede olan bu kaçak suya neden müdahale edilmediği merak konusu.

Çevrede yaşayan ve akan temiz suları gören vatandaşlar “yine mi boru patlağı üstelik tamir edilen yerden patlamış bir işi doğru yapsalar bizde rahat etsek” dedi. Kaçak su bedellerini ödemekten bıktıklarını belirten vatandaşlar “kaçak suların hep bu şekilde ispatlanmasına rağmen neden bu bedelleri biz ödüyoruz ekipler işlerini doğru dürüst yapmıyorsa bunun cezasını neden biz çekiyoruz bu kadar yüklü faturaları biz ödüyoruz bıktık” diye isyan ettiler.

Bodrum  Sıcak Haber olarak Bodrum ve çevresinde kaçak sular ile ilgili yapılan haberler yüzünden devamlı eleştiri almaya başladık. Bizler doğru dürüst ve tarafsız olarak halkı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Yapılan haberlerin arkasında olduğumuzu ve eleştiri yerine hizmet verildiğinde onları da yayınladığımızı da hatırlatmak isteriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MUSKİ’nin Tamir Ettiği Yerlerde Yine Kaçak Var
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!