1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Psikolojik Sorunları Olan Kadın Kendini Kesti

Psikolojik Sorunları Olan Kadın Kendini Kesti

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da psikolojik sorunları olan bir kadın kendini keserek çevrede müdahale etmeye çalışanlara güçlük çıkardı.

Edinilen bilgiye göre Kumbahçe mahallesi Barış sitesinde yaşayan 44 yaşındaki Dilek B. evinde kendini odasına kilitledi. Psikolojik sorunları olan ve daha önce de hap kullandığı iddia edilen şahıs odasında bileklerini kesmeye başladı. Komşularının verdiği bilgiye göre uzun zamandır haplarını kullanmayan şahsın daha öncede mahallede çeşitli olaylara karışıp park eden ve yoldan geçen araçlara da zarar verdiği öğrenildi. Dilek B. ile ilgili çevredeki komşuları 112 çağrı hattına ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Polis ekipleri kapıyı açamayınca itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Kapı açıldıktan sonra uzunca süre direnen gitmek istemeyen ve kendini kesmeye devam eden şahıs polis ve itfaiye ekipleri tarafından güçlükle ve kelepçe takılmak suretiyle sedyeye bağlanarak evden çıkartabildi. Sakinleştirici yapılan şahıs 112 acil servis ambulansı ile Polis eşliğinde  Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Psikolojik Sorunları Olan Kadın Kendini Kesti
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!