ADD Bodrum Şube 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Festivali Atatürk Fotoğraf Sergi Açılışı ile Başladı

featured

BODRUM HABER – 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği  Bodrum Şubesi tarafından 28-29-30 Ekim tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı Bodrum Girişimci ve Üreten Kadınlar Festivali Atatürk Fotoğraf Sergisi açılışı ile başladı.

Oasis Alışveriş Merkezi  fuaye alanındaki Atatürk Fotoğrafları Sergisi alanında ADD arşivinden özenle seçilmiş 50 adet  fotoğraf sergilendi. Festivalin açılışında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, açılış kurdelesini ADD Bodrum Şube Başkanı Ümit Baltutan, Dernek yönetimi, Organizatör Gülay Ece Harmandaoğlu , Sözcü Gazetesi Yazarı Serpil Yılmaz ve Oasis Halka İlişkiler Müdürü Derya İlçi ile birlikte kesti. Protokol eşliğinde gezilen sergide yer alan resimler hakkında ADD Bodrum Şube Dernek Başkanı Ümit Baltutan Misafirlere bilgiler verdi. 29 Ekim anısına yapılan Cumhuriyet Kutlama Pastasını kesen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras etkinliklerine her zaman destek verdiklerini ifade ederek konuşmasına şu şekilde devam etti. “Derneğimizin çalışmaları son bir yılda çok ciddi bir ivme kaydetti. Yeni yönetimle beraber çok büyük bir enerji ve sinerji ile işbirliği kültürü ve iradesiyle çok önemli çalışmalara imza atıyorlar. Ben kendilerini kutluyorum. Atatürk’ün fikirlerinin, ilke ve inkılaplarının gelecek nesillere taşınması için çok önemli bir iş yapıyorlar. Biz de sonuna kadar derneğimize destek olmaya söz veriyoruz. Ben de zaten derneğin bir üyesiyim” dedi. Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şube Başkanı Ümit Baltutan, açılışta yaptığı konuşmada “Festivalimizin açılışını Belediye Başkanımız Ahmet Aras, Sözcü Gazetesi’nden Serpil Yılmaz ve derneğimizin Genel Başkan Yardımcısı ve Kültür Sanat Kurulu üyemiz Utku Erişik’in katkıları ile açıyoruz. Biz Oasis’in bugünden başlayarak 3 günlük bir festival düzenliyoruz. Festivalimizde  Yarın ve Pazar günü konserlerimiz var. 29 Ekim Şiir sunumları, gösteriler ve  200 kişilik toplu Zeybek Gösterimiz olacak. Tüm Bodrum’u Pazar günü Oasis Alışveriş Merkezine Zeybek Oynamaya Davet Ediyoruz” dedi.

Açılış programında Sözcü Gazetesi’nden Serpil Yılmaz ve Derneğin Genel Başkan Yardımcısı Utku Erişik de bir konuşma yaptı.

Ahmet Arasa  tasarımcı Aylin Büyükdağ tarafından günün anlam ve önemi için özel olarak yaptığı Atatürk imzalı objenin hediye edilmesinin ardından etkinlik sohbetler eşliğinde sona erdi.

Festival Cumartesi ve Pazar günü yapılacak konserler, gösteriler ve daha pek çok sürprizlerle devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ADD Bodrum Şube 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Festivali Atatürk Fotoğraf Sergi Açılışı ile Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!