Katliam Gibi Kaza ;1 Ölü 2’si ağır 3 Yaralı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Bitez mahallesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bitez mahallesi Atatürk caddesinde köy içine doğru seyir halindeki 48 AIP 375 plakalı araç iddialara göre yol ortasında yavaş gitsinler diye yapılan kasisin üstünden hızlı geçmesinden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yöne geçti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç önce karşı yönden gelen 48 TJ 061 plakalı motosiklete çarptı, hızını alamayan otomobil kaldırıma çıkıp orada bulunan Türk Telekom direğini kırarak yol ortasına savrularak ancak durabildi.

Çarpışmanın şiddeti ile yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Varda’ya kaza yerinde dakikalarca kalp masajı yapıldı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Varda yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Motosiklet’te yolcu olan Deniz Varda ise çarpmanın etkisi ile 3 metre yükseklindeki duvarın üstüne uçarak ağır şekilde yaralandı. Araçta yolcu olan Ceren Demirel S.’da ağır şekilde yaralanırken kazaya sebep olan ve alkollü olduğu iddia edilen araç sürücüsü Bülent S. ise kazada hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazadan dolayı uzun sürece kapalı olan yol araçların çekici ile yoldan kaldırılması sonucu trafiğe açıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Katliam Gibi Kaza ;1 Ölü 2’si ağır 3 Yaralı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!