Bodrum Sağlık Vakfı, Caner Yıldız Anısına Lokma Döktürdü

featured

BODRUM HABER – Muğla’da geçmiş dönem Menteşe Kaymakamı olarak görev yapan, Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız, tedavi gördüğü Bodrum’daki hastanede hayatını kaybetti. Yıldız’ın bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Yıldız’ın acı haberi, ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Yıldız’ın cenazesi Bodrum Güvercinlik Mahallesi camisinden kılınacak ikindi namazından sonra Milas Şehir Mezarlığı’na defnedildi.
Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı destekçisi olan Caner Yıldız’ın anısına lokma hayrı yapan vakıf gönüllüsü Bilgin Özşeker “Merhum Vali Yardımcısı Caner Yıldız’ın vefatı bizleri çok üzmüştür. Kendisinin bizlere sağladığı kolaylıklar ve yardımları unutmamız mümkün değildir. Merhuma Allahtan rahmet, geride kalanlara ise sabır dileriz.” dedi.
Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Vakıf Başkanı Numan Balaban, Vakıf Kurucu Üyesi Ahmet Azmi Zırh, Danışma Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ve merhum Caner Yıldız’ın kardeşi Haluk Yıldız’ın katıldığı lokma hayrında merhumun kardeşi taziye mesajlarını kabul etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Sağlık Vakfı, Caner Yıldız Anısına Lokma Döktürdü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!